Tirelire Catered Business

Jij
Werkt | Inspireert | Groeit | Connect | Beleeft

Hoeveel levert het op als jij met je team, cliënten of deelnemers de rust opzoekt en optimaal bezig kan zijn met groei, inspiratie en connectie? Op een plek ver buiten je dagelijkse omgeving. Waar je door ruimte en vrijheid letterlijk ruimte creëert voor vernieuwing, ideeën en strategieën./br>

Werken, trainen, workshops combineren met reizen. De bergen zullen je uitdagen en het fenomenale uitzicht zal je tot mooie inzichten brengen. Wij faciliteren en jullie beleven.

Laat je verleiden door onze services met hart voor sfeer, connectie, rijke en gezonde gerechten in alle kleuren en geuren en van alle (lokale) markten thuis.

Chalet Tirelire verleidt jou met een gezellig samenzijn met haardvuur en een goed glas wijn. Een smaakvol diner en een rijkelijk gevulde tafel is een logisch vervolg.

Wij
Verrassen | Organiseren | Koken | Faciliteren

Chalet Tirelire biedt compleet verzorgde avontuurlijke business trips. Waar jij met je team of groep in rust en focus bezig bent met werk, inspiratie, connectie en creatie.  Wij, jullie ervaren hosts, zullen zorgen voor passende activiteiten en je verder volledig ontzorgen.


Na een intensieve dag worden de tafels ondertussen rijkelijk gevuld met zeer uitlopende gerechten. Gezond, lokaal, creatief en aangepast naar wens. Met hart voor lekker eten afgestemd op specifieke wensen.


Het chalet, met indrukwekkend uitzicht, is van alle gemakken voorzien, luxe zonder overdaad met de juiste ingrediënten voor actief en constructief samenzijn. De privacy van een eigen plek met woonkamer en haardvuur in combinatie met actieve en betrokken hosts.

Investering

Wij bieden kwaliteit en een actieve open houding, een gastvrije omgeving waar jij naar verlangt.

*Verrassing bij aankomst
*Huur Chalet Tirelire
*Le Petit-Déjeuner: Frans ontbijt met broden, vers fruit, zuivel van de boer, koffie en thee naar keuze
*Diner: Een rijkelijk gevulde tafel. Lokaal en veelzijdig, op smaak met verse producten en bijzondere kruiden.
*Drank als wijn, bier en frisdrank is onbeperkt aanwezig.

*Lokale activiteiten afgestemd op de groepssamenstelling (excl dagprijs)

*Wifi

*Transfer van/naar de activiteiten
*Haardhout
*Fris opgemaakte bedden
*Handdoeken set
*Onze kennis en ervaringen
*Eindschoonmaak
*Toeristenbelasting

€85 per volwassene per dag, excl activiteiten

Een nieuwe manier van werken combineren met het gevoel van vakantie. Ben je een avontuurlijke teamleider, coach of groepsbegeleider? Ben jij er ook van overtuigd dat verandering van locatie een mega groot effect heeft op  prestaties, focus en groei? Wil je zonder afleiding bezig zijn met waar jij goed in bent? Laat al het reilen en zeilen aan ons over en ga voor het maximale.

Laat je verrassen door ons!